De domeinnaam
www.TheFirstDayOfTheRestOfYourLife.com
is nog te koop!

 

An Inside View
Uit de bestuurskamer van de RICOH Astronauts

This is the first day of the rest of your life!

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven, is een uitspraak die in vrij populair is in de Vereningde Staten. Je kan van alles kopen waarop deze woorden zijn gedrukt, van bordjes om aan de muur te hangen tot T-shirts, bekers, speldjes, en alles wat je maar kan bedenken.

Deze (opportunistische) filosofie die veel Amerikanen onderschrijven is er één die schrijver dezes ook aanspreekt. Immers gisteren was gisteren en eergisteren was eergisteren en vandaag is de eerste dag om wat te doen aan vandaag, morgen, overmorgen en daarna.

In onze vorige "An Inside View" bespraken we de drukke tijden die het bestuur te wachten stond in mei en juni. Op dat moment hadden we niet de gedachte dat onze volgende "An Inside View" misschien de laatste van het seizoen zou kunnen zijn. En dat denken we nog steeds niet, immers Wie de laatste wedstrijd wint is kampioen.

Voor de komende dagen zullen we er een even meer belangrijke slogan aan toevoegen: De volgende wedstrijd moet gewonnen worden.


"Today is the first day of the rest of your life" betekent voor de RICOH Astronauts dat vandaag gewonnen moet worden. Daarna zaterdag in Almere en dan weer dinsdag weer in de Sporthallen Zuid. Pas dan zijn we klaar voor waarschijnlijk Eiffeltowers. Als dat niet lukt zal Omniworld het moeten opnemen tegen de Nijmegenaren.

Wij vroegen ons vorige week af of het wonder van Zwolle zich zou herhalen en gisteren hebben de spelers van EBBC bevestigd dat Eiffeltowers absoluut niet onverslaanbaar is. Als RICOH Astronauts de tegenstander wil zijn, en dat willen we, dan zullen we eerst drie keer van Almere moeten winnen. Dat is een moeilijke maar geen onmogelijk opgave. Vooraf aan de laatste drie nederlagen hebben we

alleen maar gewonnen. Omniworld speelt momenteel echter sterk, het sterkste basketball dat we ze ooit hebben zien spelen, goed geconcentreerd en tot op zekere hoogte onbevangen, met twee goed schietende Amerikanen. Bovendien speelde RICOH Astronauts de afgelopen twee wedstrijden niet erg best, althans de aanval wilde niet.

Het eerste kwart tegen Groningen werd gespeeld als een kampioens- pretendent behoort te spelen, het eerste kwart in Almere scoorden we een magere 9 punten.


"Today is the first day of the rest of the season". We hebben er nog vertrouwen in. Er zijn veel verbeteringen mogelijk. Als Chris zijn schotpercentage van de laatste 5 minuten weet vast te houden, als Sander blijft spelen zoals hij deed, als Zvoni weer op het 27-punten-niveau van Groningen kan komen, als we geen gemakkelijke 14 lay-ups missen, als Ivan blijft laten zien hoe goed hij kan zijn en vooral als de MVP van het seizoen de strafworpen mee krijgt die hij verdient wanneer hij door twee man wordt "gekraakt", dan moet winnen mogelijk zijn.


Voor alle informatie of elk serieus bod: Email
Homepage: http://nl4sale.com